Juhannus oli meillä herttainen

Juhannuksena satoi lähes kaikkialla maassamme.Poika ja miniä olivat Ahvenanmaalla,sielläpä ei satanutkaan.Sateessa oli se hyvä puoli ettei veneilijät olleet sankoin joukoin liikkeellä,joten hukkumisia oli vähemmän.Liikenteessä sattui ikävä kyllä taas jokunen kuolon kolari.Millainenkohan sään pitäisi olla ,jotta niiltä vältyttäisiin?No,suurimmalla osalla ihmisiä, juhannus, siis oli varmasti mukavaa yhdessä oloa perheen parissa.

Tänään alkoivat alennusmyynnit,siihen se rauha sitten loppui.Pakkohan sitä on mennä ostamaan lisää vaatetta,vaikka ei tarvitsekaan,mutta kun on niin halpaa.No,hyväpuoli siinä tietysti on ,että kannatamme yrittäjiä ja käytämme säästöjämme ,sehän on taistelua lamaa vastaan.

Jottei tämä ihan ilman politikointia jää,niin herttainen on tuo pääministerimme tapa kirkkainsilmin väittää ,unohtaneensa tapaamisen yrittäjien kanssa.Muisti näkyy palautuvan,vasta kun Korhonen julkaisee tiedot tapahtuneesta,eikä Vanhanen enää voi sitä kieltää. Mielenkiintoista.Kohtahan Matti pääsee kokeilemaan millaista hoitoa Suomen dementtia yksiköissä saa.Taitaa silloin jossain muistin pohjalla tulla mieleen ,että olisi pitänyt hoitaa nämä dementia asiat parempaan malliin,silloin kun oli valtaa.

Jätä kommentti

css.php