Miehet mukaan shoppailemaan

Vanhat ystäväni kävivät tänään kylässä,ei siis vuosiltaan kovin vanhat.Oli mukavaa tavata nuoruuden kavereita,joita harvoin näkee.Juttu kääntyi monien muisteluiden kautta nykypäivään ja shoppailuun.Meitä oli kolme naista ja pari miestä,jotka tietysti ilmaisivat  (miehet siis) vastenmielisyytensä kyseiseen ajanvietteeseen.Jostain kummansyystä me naiset haluamme miehemme mukaan hepenien ostoon.Miehillä on kuulemma tylsää ja raskasta olla mukana kun ei monessakaan kaupassa löydy edes kunnon tuolia,jolla istuskella odottelemassa armastaan. Olisi aika hyvää palvelua , asettaa muutamia mukavia tuoleja aviosiipoille ja ehkä pari  auto/tekniikanlehteä saataville,uusimpia numeroita tietenkin.Sellaisiin kauppoihin lähtisivät siipatkin mielellään.Niitä voisi kutsua pappa parkeiksi, aivan kuten on lapsi parkkejakin.Tälleen voi ajatus lentää kun tapaa rakkaita ystäviä,joiden kanssa ei häpeä julkituoda hölmömpääkään ajatusta.Sitä voi joskus sitten kana löytää jyvän.Idea on vapaasti  yritysten käytettävissä.Lupaan tuoda oman puolisoni sellaiseen kaupaan ja viedä sanaa eteenpäin muillekin.

3 kommenttia artikkeliin “Miehet mukaan shoppailemaan”
 1. Elmeri sanoo:

  Moro Marianne

  Olutravintola Birger järjesti taannoin ”ukkoparkin” kun Wetterhoffilla oli jonkin sortin käsityöpäivät. Käsittäkseni oli ihan suosittu parkki tuolloin. Elmeri ei pysäköintiin harmikseen päässyt, kun Elmeritär ei niin innostunut käsitöistä ole.

  Elmerittären kanssa vaateostoksilla pyöriminen on kyllä varsin rasittavaa puuhaa. Elmerillä itsellään kun on viisivuotiaan hermot ja keskittymiskyky, mikä vain pahentaa asiaa. Ei sillä, kyllä Elmerikin välillä innostuu alennusmyyntien aikaan ja saa Elmeritärkin odotella kun pihi pirulainen yrittää tehdä ”löytöjä”.

  jazz-tunnelmissa

  Elmeri

 2. Erkki Strömberg sanoo:

  Tuulosen Voglian myymälässä on jo kauan ollut sohvaryhmä istumiseen ja mainitsemasia ”miesten lehtiä” tarjolla luettavaksi odotellessa. Tänä kesänä rekvisiitaksi on tuotu aito Mini kai 60-luvulta. Voipi siinä käydä kattelee ja vaikka istuksiin ratin taa! Käynnistää eivät suosittele!

  Jotta siitä vaan Tuuloseen, se on tossa Kanta-Hämeen keskellä, missä 12 ja 10 tiet risteää!

  ps: Kauppakeskuksessa katseluetäisyydellä Vogliasta on Kääriäisen pitsapaikka ja sieltä saa Lammin Sahtia, sopisiko äijäparkiksi?

 3. Hieno homma ,että Tuulosessa on näin hyvin hoidettu miesten kauppa reissun ajanviete ja vielä Kääriäisen pitsaa ja sahtiakin saatavilla.En tohtinut mietteessäni edes kuvitella tällaisia yleelisyyksiä

Jätä kommentti

css.php