Paljastuvat raha kytkökset ja muuta mukavaa

Mielenkiintoista sanoisin. Onkohan missään Euroopassa mahdollista jatkaa hallituksessa, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka vaalirahoitus olisi näinkin runsaasti kytköksissä yrityksiin ja niiden päämäärien toteuttamiseen? Hallitus olisi varmasti kaatunut jo melko monessa maassa. Meillähän kaikki annetaan anteeksi, kun vain on mies ja oikeassa puolueessa. Olisi mielenkiintoista käydä läpi myös paikalliset vaalirahoitukset, joskohan sieltäkin löytyisi ylläreitä.
Lasten ja nuorten lautakunnalle nostan hattua kun tekivät päätöksen kyläkoulujen jatkamisesta, toivottavasti kaupunginhallitus taas tässäkin käyttäisi nimenomaan niitä oikeuksia, jotka on asukkailta saaneet. Eli priorisoidaan taas oikein, siitähän on ollut juttua vai mitä ?

Olen kyllä iloinen, että urheilukin nyt kantaa osansa yhteiseen koriin,  liikunnanhan ei tarvitse loppua jos nyt hallimaksut nousevatkin, niin maastoa riittää ja kuten vanhustenhuollollekin on koko ajan toitotettu, omaiset vaan töihin, niin kyllä se siitä .

2 kommenttia artikkeliin “Paljastuvat raha kytkökset ja muuta mukavaa”
  1. Anon sanoo:

    Onkos noista kytköksistä mitään näyttöjä, että olisivat vaikuttaneet päätöksiin > lahjontaa? Kai oman tai yrityksen rahan saa antaa sille, kenelle haluaa. Ongelmahan on se, että ayliike antaa rahaa sdp:lle, joka ajaa sen etuja, mutta yrittäjät eivät saisi antaa raha kellekään, joka voisi ajaa heidän etujaan…….

  2. Eipä siinä mitään vikaa olekaan, että jakaa rahojaan miten haluaa, mutta silloin herää epäilys, jos se pitää tehdä salaa. Kuten tiedät olen itsekin entinen yrittäjä ja ymmärrän ihan hyvin, että jokainen kannustaa omia sidosryhmiään. Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että kohtuuttoman suuret tuet eivät ole koskaan pyytteettömiä. Koko homman nimihän on siinä, että jos tuki on henkilölle ei puolueelle ja se on huomattava, voidaan jo miettiä onko kyseessä lahjonta. Artikkelin tarkoitus on vain nostaa tämäkin kissa pöydälle noin niinkuin paikallistasolla. Varmaan olet jo huomannut, että minulla on taipumus uida vasta virtaan, se nyt vain on sisään rakennettu ominaisuus.

Jätä kommentti

css.php