Elmeri ja ensilumi

Heippa taas ystävät. Lunta on tullut ja sekös on kivaa. Ei ole mitään kivempaa(tai no sähkömiehelle äriseminen ehkä on) kuin lumihangessa pyöriminen. Sitten sen jälkeen on kiva mennä ravistelemaan eteinen märäksi, silloin aina saa erikoishuomiota emännältä. Ei se kauaa jaksa vihoitella, vaan ottaa pyyhkeen ja rupeaa kuivaamaan minua. Se on mukavaa, saa koko kroppa hierontaa. Pepillä on vähän samat metkut kuin minullakin, mutte se ei ymmärrä tulla kierimisen jälkeen sisälle ja jää paitsi kuivauksesta ja hieronnasta. Ei se ole yhtä välky kuin minä. Vicky taas on niin hieno helma ettei sille sovi lainkaan kieriskely. Vicky onkin nimeltää Victoria, sen Ruotsin prinssessan mukaan ja luulee sitten olevansa vähän hienompi vaikka oikeasti se on äitini sisko, siis ei mikään kuninkaallinen.

Lumen tulo on aina kivaa, vaikka kyllä kesälläkin on mukavaa. Kesän ilot ovat erilaisia, silloin voi uida ja juosta perhosten perässä. Talvella minulla on kyllä enempi kivoja juttuja. Voipi varastaa polttopuita kasasta ja viedä ne sitten yksi kerrallaan emännälle keittiöön. Alkuun hän yritti komentaa ettei niitä saa kuljettaa, mutta en ollut huomaavinani ja jatkoin hommaa. Vihdoin hidas älyinen emäntäni tajusi, että kun hän antaa koiranherkun niin rauhoitun hetkeksi. Samalla kepillä ei kuitenkaan saa kuin yhden namun, siksi tuon niitä aina kun tekee mieli hyvää. Ainakin kolme päivässä on ollut sopiva määrä. Tämä siis kun polttopuita on saatavissa. Kesällä puut ovat liiterissä eikä saunalla niin kuin talvella.

Eiköhän tässä taas ole jaariteltu tarpeeksi, pitää lähteä taas kieriskelemään, kun lumi ei ole vielä ainakaan sulanut. Mukavaa Isänpäivää kaikille ,toivottaapi Elmeri

Jätä kommentti

css.php