Kaikki hyvin kaupungissa

Niinkin voi joku luulla, kun en ole kirjoitellut mitään viime aikoina. Älkää surko ystävät, kyllä korjattavaa riittää, en vain ole jaksanut kirjoittaa. Aina ei jaksa pitää muiden puolta, kun itsestäänkin pitäisi huolehtia. Silloin kun sen unohtaa, iskee väsymys ja on hetkeksi lyötävä jarru pohjaan, näin olen siis tehnyt. Aion vielä ensiviikon ”lomailla” ja sitten ryhdytään taas toimeen. Olen 14.-15.11 Helsingissä. Ensiksi menen omaishoitajien liiton järjestämään seminaariin ja 15.päivä sitten Sirkka-Liisa Kivelän perustaman Senioriliikkeen syyskokoukseen. Sitten on taas jotain uutta kerrottavaa vanhusasian tiimoilta. Untill then may all be well in Hämeenlinna

2 kommenttia artikkeliin “Kaikki hyvin kaupungissa”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Tervehdys Marianne!
  Antoisaa Hesan matkaa.
  Sirkka-Liisa Kivelä tekee hienoa työtä vanhusten hyväksi, niinkuin Sinäkin.
  T. Riitta

 2. saara finni sanoo:

  Ja siten, kiitos, oikein pitkä tarina tänne siitä kokouksesta, pyydän. Jos sinulla on nauhuri, niin ota kaikki talteen, ettei mikään unohdu.

  Terkkuja Kivelälle. On liitytty liikkeeseen jo viime talvena. Ja usutettu muitkin liittymään.
  moikka, saara

Jätä kommentti

css.php