Kun Väyrynen käskee niin pendoliinokin pysähtyy

Onko Pännäisiin menijöitä juna män justiinsa.Näin ei tietenkään oikeasti tapahtunut vaan kyseiseen kylään menijät ehtivät hyvinkin mukaan. Asemalta lippua ostettaessa et sinne kuitenkaan sellaista saa. Mihinkähän tämä  kokoukseen menevä seurue lippunsa osti?

Ensin oli Kanki-Kaikkonen, sitten tuli Teflon-Vanhanen ja viimeisin on siis Veturi-Väyrynen, hän kun sai joukkonsa junailtua kokouspaikalle Pendolinon ylimääräisellä pysäyttämisellä. Ei ehdi Pendolino Hämeenlinnassa pysähtyä, meillä kun ei ole Väyrysiä, mutta onhan toki tärkeää, että keskustalaiset+ministeri Väyrynen pääsevät sillä omaan puoluevaltuuskunnan kokoukseensa.

Näin tällä kertaa. Keskustellaan taas toiste

Kommentti artikkeliin “Kun Väyrynen käskee niin pendoliinokin pysähtyy”
  1. Jari Jalonen sanoo:

    Pitäisikö meidän houkutella asumaan Hämeenlinnaan joku isokenkäinen? Joku ministeri kenties?
    Saatais sitten taas Pendolino tännekin. Olihan edellispäivänä juttua siitäkin, miten sähkölinjatkin väistävät Sirkka-Liisa Anttilan kotitilaa, jota S-A:n veli nykyään pitää.
    Näin se vaan menee. Vahvat voittaa, ja köyhät kyykkyyn, eiks jeh?

Jätä kommentti

css.php