Ilmastonmuutos vaan ei muutosta ilmassa

Suurella tohinalla raportoitiin ilmastonmuutoskokouksesta etukäteen ja kokouksen aikana. Tämän piti olla kaikkien ilmastonmuutoskokousten äiti. Mitä jäi kokouksesta käteen, luu koiralle kaluttavaksi! Ei sopineet tavoitteet Kiinalle eikä sitten myöskään USA:lle. Saatiinko siis oikeasti mitään aikaiseksi?

Lopputulos oli mielestäni juuri sellainen kuin itsekkäiltä ihmisiltä odottaa saattoi, ei väliä vaikka selkeästi olemme hukkumassa, ei suohon vaan ihan rehelliseen veteen. Maa itkee ja suutuksissaan sylkee tulta, mitäpä tuosta kyllä se meidän sukupolvemme ajan kestää, kulutetaan, kulutetaan vaan, murehtikoon jälkipolvet jos eivät ihan heti tuhoudu.

Suomessa vouhotetaan puiden polttamista mökeissä, hirveä ekokatastrofi!!! Ei se ole kuin hyttysenp…u Saharassa jos verrataan Venäjän, Kiinan ja USA:N päästöihin tai niiden fossiilijalanjälkeen.

Ehdottaisin kaikille, että rupeatte rakentamaan talojen sijasta Noan arkkeja, sillä ne voivat tulla tarpeen jo meidän jälkikasvullemme.

Nyt on kuitenkin joulu tulossa ja hyvä mieli? No, ainakin suurella osalla. Kun nyt murehditte pikkulintujen syöttämistä, niin muistakaapa myös yksinäistä naapurianne ja antakaa hyvän kiertää.

Joulun rauhaa

Marianne

Jätä kommentti

css.php