Uusi vuosi ja kova koitos

Joulu on siis vietetty, perheen parissa, hyvästä seurasta nauttien. Jouluruoat aina yhtä herkullisia. Joulupäivänä kävimme naapuripariskuntaa tervehtimässä, he kun ovat lapseton  todella mukava pari. Ensi jouluksi ajattelimme pyytää heitä yhteiseen joulun- viettoon. Olisi pitänyt pyytää jo tänä vuonna, mutta korjataan asia tulevaisuudessa.

Nyt siis odotellaan uutta vuotta alkavaksi. Paljon on tehtävää keväällä. Maaliskuussa on sitten vihdoin se mielenilmaus, apua tarvittaisiin iskulauseiden kehittämiseen ja kylttien maalaamiseen. Tiedättekö ketään halukkaita talkoolaisia. Apua pyydetään ja otetaan ilolla vastaan.

Maaliskuussa olen myös kolme päivää ristelemässä, sitä on mukava odotella. Huhtikuussa meikä täyttää sitten vuosia ja aikoo pitää elämänsä ensimmäiset omat synttärit. Olen aina vaan laitellut muiden juhlia, mutta nyt meinaan pitää omat juhlat.

Sitten ollaankin jo taas kesässä. Ensimmäinen kesä viiteen vuoteen, ettemme aio tehdä mitään remppaa taloomme, vaan nautimme vaan puutarhan hoidosta. No, ehkä tuon puolison serkku tulee muuraamaan grillin, vähän lupaili semmoisia, mutta sitä nyt ei lasketa remppoihin.

Sitten syksymmällä alkavat taas politiikan kuviot, kun ne eduskunta vaalit lähenevät. En vielä tiedä aionko itse ehdokkaaksi, mutta toisten tukeminenkin vaatii oman työnsä. Mielenkiintoinen vuosi on taas alkamassa, eikä vähiten heikompi osaisten puolustamisen osalta. Vammaistuki on vielä täysin koskematon asia, johon tulen puutumaan vuodenvaihteen jälkeen.

Nyt siis rauhaisaa vuoden vaihdetta 2010

5 kommenttia artikkeliin “Uusi vuosi ja kova koitos”
 1. värisilmä sanoo:

  Vielä jäin kaipaamaan tietoa, minkä värinen pöytäliina oli joulupöydässä.

 2. Riitta Nyqvist sanoo:

  Terve Marianne!
  Ehdokkaaksi vaan.
  Sinulla on sinnikkyyttä puskea asioita eteenpäin.
  Arkadiassa tarvitaan vanhusten ja maan hiljaisten puolesta taistelevia.
  Siellä ei todellisia puurtajia ole liiaksi,
  senhän totesi eläkkeelle lähtevä eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Liisa Paunio haastattelussaan.
  ”Vanhustenhoitoon on puututtava pakolla”
  Paunio arvelee, että hoidon valvonta saattaa jopa heiketä lääninhallitusten lakkauttamisten myötä.
  Paunio jos kuka on asiantuntija ko. sektorilla.
  T. Riitta

 3. Marianne Koivisto sanoo:

  Hei Värisilmä vaikka sarkastinen olitkin kysymyksessäsi, aion siihen vastata. Joulupöydän päällä oli puna-vihreä liina ja sini-valkoisia koristeita, tietenkin.
  Hei Riitta ja hyvää vanhan vuoden loppua. On se hienoa, että Valvira ryhtyy seurailemaan vanhusten saaman hoidon tasoa. Nythän se on entistä tärkeämpää, kun vanhustenhoitoon tulee lisää toimijoita. Lääninhallituksen tarkastajan tehtävä siirtyy siis uudelle yksikölle joka on muokattu vanhasta

 4. katkesi pirhana välillä tää kirjoittelu, kone sekoilee, minulla ei tietenkään asian kanssa ole mitään tekemistä. Miten sitä sanottiinkaan ennen, katkesi kuin pulun lento. Niin katkesi kyllä myös ajatukseni, joten ei kai ollut mitään tärkeää. Kirjoittelen taas kun tulee järkevää sanottavaa.

 5. Daniel sanoo:

  Hei,

  Olemme hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu auttamaan ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, kuten taloudellista apua. Joten jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai olet taloudellisessa sotkussa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa maksaa velkasi tai maksaa laskusi, perustaa mukava yritys tai sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisista pankeista, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse danielwallsloancompany@gmail.com, sillä Raamattu sanoo:””Luukas 11:10 pyytää saa; joka etsii, se löytää; ja koputtajalle ovi avataan”, joten älkää antako tämän tilaisuuden mennä ohitsenne, sillä Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Pyydän, että nämä ovat vakavamielisille ja Jumalaa pelkääville ihmisille.

  HAKEMUSLOMAKE TÄYTÄ JA PALAUTTA

  Etunimi:……………..
  Sukunimi…………….
  Seksi:……
  Syntymäaika:……………..
  Syntymäpaikka:………….
  Siviilisääty:……………..
  Ammatti:…………….
  Kuukausitulot:……..
  Kotiosoite:…………
  Puhelin ei:………………
  Kaupunki:…….
  Postinumero………….
  Osavaltio:……
  Maa:……………
  Lainan määrä :…………
  Laina-aika: ………………
  Lainan tarkoitus: ……..
  Sähköpostiosoite:…………
  Oletko hakenut aiemmin?……

  Sähköposti: (danielwallsloancompany@gmail.com)

Jätä kommentti

css.php