Fetaa ja tsatsikia

Kreikka on aina ollut lähellä sydäntäni, olin Samoan saarella häämatkalla. Kreikassa saa hyvää perusruokaa jossa ei ole sen kummempia kommervenkkejä. Ihmiset ovat aina olleet ystävällisiä. Olen siis ollut Kreikassa myöskin viime vuosikymmenellä.

Nyt on sitten sinnekin tämä suomalainen  maantapa, löytänyt tiensä. Vai olisiko kysymyksessä pakko-EU? Siihen oli ihan pakko liityä, muuten ei pärjää. Siihenhän meidänkin maamme oli ihan pakko liittyä. Nyt sitten makselemme muiden laskuja , olemmekohan saaneet takaisin puoliakaan siitä mitä olemme jo maksaneet. Ja kun selvitään Kreikan lisälaskusta, jo taitaa löytyä toinen maa ja kohde, jonne rahaa taas saadaan valumaan.

En osaa muuta sanoa, mutta kyllä ne kreikkalaiset salaatit ovat edelleenkin hyviä. Saa nähdä ,josko nekin lähitulevaisuudessa kärsivät inflaation. 

Jätä kommentti

css.php