ÄLÄ LUE TÄTÄ kirjoitusta jos et pidä ehdokkuudestani

On se hyvä, että nahka on paksuuntunut ja usko parempaan on voimistunut. Vaikealta kuitenkin näyttää Suomen tulevaisuus. Työttömyyttä, vanhusten huonoa hoitoa, vai pitäisikö sanoa hoitamattomuutta, hyvien koulujen sulkemisia, sairaiden hoidon resurssien leikkaamisia, mielenterveyspotilaiden määrärahojen supistamista ja yleistä välin-pitämättömyyttä kanssakulkijoista.  Niukat ajat sanovat rahakirstujen vartijat. Katsokaapa ketkä ovat kirstunvartioina ja kenen etuja he ovat ajaneet. Elintasoerot ovat Suomessa viime vuosina vain kasvaneet, se on fakta. Kyllä leikkauksia ja veropoliittisia päätöksiä huonompiosaisten hyväksi voitaisiin tehdä, mutta eiväthän nykyiset vallankahvassa olevat sitä halua, heiltähän laskisi suosio kun omilta vietäisiin. En ole kaikkitietävä  , mutta aiemmin mainitut asiat ovat mielestäni korjaamisen tarpeessa.  Lähdin ehdokkaaksi, jotta nämä asiat eivät hautaudu katteettomien lupauksien alle, lupauksien joita ei koskaan pidetä.

Olen mukana, jotta ihmisillä olisi vaihtoehto, maalaisjärkeä tarvitaan. En puhu asioista poliitikon tavoin, en lupaa katteettomia lupauksia. Lupaan tuoda esille äänestäjieni kannan ja jatkaa samalla tyylillä kuin ennenkin, äänestäjieni parasta ajatellen. En ole anarkisti, analyytikko, akateeminen ja kaikkein vähiten elitisti. Siitä huolimatta ajattelen asioita hyvinkin tarkasti, en myöskään ole tietämätön, kuten kateelliset sielut yrittävät väittää. En myöskään lähde enää väittelyihin joiden AINOA tarkoitus on todistaa itsekeskeisten henkilöiden oma näkemys ainoaksi vaihtoehdoksi. Ei maailma ole niin musta-valkoinen. Asiallista väittelyä suorastaan rakastan.

 Lupaan olla kivi elitistien kengässä, kivi joka ei lähde sieltä helpolla, vaan vaatii kengän ottoa pois jalasta ja sitä, että kengän käyttäjä tutkii syyn kipuun ja tekee tarpeelliset toimenpiteet sen poistamiseksi. Tutkimalla asioita ja muuttamalla niitä tarpeen mukaan.

Minua on keskusteluissa syytetty vaikka mistä, ennenkaikkea populismista ja jopa tietämättömyydestä, koska en suostu käyttämään kapulakieltä. Elitisteillä on kova huoli Perussuomalaisten suosion noususta, syystäkin.  Mutta on muistettava ettei persu ole muuttunut, vaan muut ovat huomanneet samat asiat, joita olemme ajaneet jo vuosia. Sanoisin jopa niin, että meillä on ollut visio joka tyrmättiin, mutta jota muut alkavat osittain matkia.

Väitetään, etteivät perussuomalaiset menisi tarpeen vaatiessa hallitukseen, muistamme muka miten kävi Vennamon hallituksessa ollessa, VÄÄRIN. Edellinen väite on luettavissa HäsA:n keskuteluissa. Joukossamme on paljonkin koulutettua väkeä, vastoin yleistä väittämää.  Pelkoko ajaa elitistien haukkuma rumbaa? Tämänpäivän lehti kertoo valtion kassan ammottavan tyhjyyttään,  kenen syy,  ei ainakaan meidän.  Meillä on tässäkin visiomme  joista voitte lukea Perussuomalisten lehdestä.

Uutta asiaa http://mariannek.nettisivu.org/ kyseinen sivusto aukeaa tällä viikolla. Siellä voin vastata kysymyksiinne ja kirjoittelen asioista ohi paikallispolitiikan. Täällä jatkan puntarointia kunnan tapahtumista. Toivotan kaikille kaunista ja levollista alkukesää, näkemisiin Marianne

Jätä kommentti

css.php