Kiemunki ja asiakaspalvelu

Mielenkiintoista sanoisin. Hyvä sanoisin. Vihdoinkin sanoisin. Miksen sitten sano? En sano, koska en jaksa enää uskoa.

Sanon kuitenkin, että Iisakki on loistava kirjoittaja, toimittajien paremmasta päästä. Ehkä hän jopa uskoo siihen mitä kirjoittaa, ehkä ei. Kiemungin ja  Kyhkysen keskustelussa HäSa:n palstalla vie Iisakki tällä kertaa voiton, ei asiassa mutta kirjoittelussa.

 Asiakaslähtöisyys on sitä, että kuunnellaan asiakasta, ollaan täysin puolueetomia ja pyritään toimimaan siten, että asiakas poistuu tyytyväisenä. Tämän saavuttamiseen on lähdettävä  miettimään millainen asenne on johtajilla, ja millaisen viestin se antaa omalla käyttäytymisellään.

Ennenkuin aletaan kouluttaa henkilöstöä Hämeenlinnassa, pitää selvittää löytyykö poliittiselta johdolta oikea asenne. Onko sen mielestä asiakas vain sellainen, jonka kukkaro pullottaa vai kuuluuko myös se heikompiosainen tämän strategian piiriin. Tätä kannattaa kunkin päättäjän miettiä hiljaa itsekseen. Onko mökin vanhus samassa arvossa kuin bisnestä pyörittävä liikeihminen, ihmisenä siis ja avun saajana.

On sellaistakin keskustelua liikkeellä, että vastuunkanto on siirtynyt cyberspaciin eli ei löydy enää yhtään vastuunkantajaa, vaan sitä pallotellaan loputtomasti. Onko näin, miettikääpä sitä.

Viimeiseksi, kun sanotaan, että täytyy nähdä kokonaisuus eikä takertua pikkuasioihin(tämä lähinnä investoinneissa,ei pidä takertua valtuustossa muutaman sadan euron investointeihin), ehkä onkin  näin. Haluan kuitenkin muistuttaa vanhasta loistavasta sanonnnasta:” Pienistä puroista syntyy valtameri.” Huolehditaan siis myös niistä puroista, niin valtamerikin pysyy puhtaana. Nähtäväksi jää kuuluuko Iisakin tämän päivän vastaus Kyhkyselle ”Iisakin valittuihin selityksiin”, ”Iisakin toteutumattomiin lupauksiin” vai ”Kaupungin hallituksen toteutuvaan strategiaan”. Me kuntalaiset pidämme korvamme auki ja kuuntelemme. Lisäksi pidämme myös silmämme auki ja katselemme toteutuvatko lupaukset. Jotta tällaista tänään Koiviston muijalta 

Kommentti artikkeliin “Kiemunki ja asiakaspalvelu”
  1. Leo Leppänen sanoo:

    Moro!

    Hieman ihmettelin Kyhkysen purkausta Hämeen Sanomien yleisönosastolla. Ehkä kirjoituksessa olikin perimmiltään kysymys politiikan tekemisestä. Käsitin Kiemungin heiton blogini keskusteluissa hyväntahtoiseksi murjaisuksi, siis huumoriksi. Kyhkynen on varmaan tosikko? Jos ei, niin ainakin kaksoisagentti.

Jätä kommentti

css.php