Heippa nimeni on Elmeri

Päätin keventää tätä emännän blogia,sillä kun on tapana olla joskus niin tosissaan tuon politikointinsa takia.

Elmeri on siis nimeni ja 3 vuotta ikäni,olen siis vielä nuorehko uros. Ei minua kyllä kaikki urokseksi tunnusta, kun menivät hävyttömät leikkauttamaan vehkeeni. Ammatiltani olen laivan vartija, mutta kun näillä ei ole sitä laivaa, niin vartioin kaikkea muuta liikkuvaa ja paikallaan olevaakin. Nostan melko mekkalan jos joku eksyy taloni lähistölle ja siitäkös emäntä sitte nostaa kanssa elämän. Se käskee olla hiljempaa, mutta ei ymmärrä, että onhan minun varoitettava muita kanssa eläjiäni. Asumme maalla ja naapuriinkin on matkaa, joten kyllä tänne ääntä mahtuu. Perheeseeni kuuluu 2 muuta vartijaa, toinen on tätini Vicky, kessuiksi meitä kutsuvat. Sitten on vielä iso sekarotunen köriläs, jonka oikeesti kuuluisi olla se vartija, mutta se on niin lempeä ja kait vähän laiskakin, ettei sen hommista tulisi mitään, jos en välillä sitä herättelisi. Ai niin, unohdin mainita , että olen koira, viksumpi sen kait jo arvasi. En aina itse muista olavani eläin , vaan käyttäydyn kuin ilkikurinen lapsi(emäntä kyllä sanoo kakara).Rakastamme kuitenkin kaikki toisiamme, joten vietän ihan mukavaa elämää. Ei nyt muuta ekalla kertaa. Jakelen ajatuksiani ja perheen tapahtumia tällä palstalla kerran kuussa. Emäntä lupasi laittaa kuvanikin esille ensikerralla.  Hei vaan. Rakkaudella teidän Elmeri. Murr

Kommentti artikkeliin “Heippa nimeni on Elmeri”
  1. Erkki Strömberg sanoo:

    Tervehdys lajitoveri!

    Ovat jotkut minua rakkikoiraksi sanoneet ja senhän saa jos tylsässä totuudessa yrittää pysyä, nykyään kun kaiken vaan pitäis olla niin myötäsukaista että!

    Haukutaan me vaan, kyllä se karavaani kulkee…

Jätä kommentti

css.php