Elomessuilla tavattiin

Elomessut olivat taas menestys.Kasvavat vuosivuodelta.Tämän vuotiset liikunnalliset esitykset saivat suuren suosion.Perussuomalaisten teltalla kävi sutina.Vuosi sitten saimme huomata ,että suosio on nousussa, tänä vuonna ei kellekään jäänyt epäselväksi mikä puolue on nousuliidossa . Oli ilo kuulla , että rehellisyyttämme arvostetaan . Jatkamme näillä eväillä eteenpäin . Emme enää ole kansan mielestä rasisteja vaan on ymmärretty , että kriitisyytemme on asiallista ja jopa tarpeellista . Ensi vuonna sama aika , sama paikka .
Tahtoisin myös tässä tuoda julki adressini netissä . Kerään allekirjoituksia vetoomukseen vanhustensuojelulain puolesta.Käykääpä osoitteessa www.adressit.com/uusi-vanhustensuojelulaki .Kiitän jo etukäteen . Turvataan vanhustemme perusoikeudet.

Oikea osoite on siis http://www.adressit.com/vanhustensuojelulaki

Tällä osoitteella pitäisi onnistua

6 kommenttia artikkeliin “Elomessuilla tavattiin”
 1. Silvon Tapsa sanoo:

  Hyvä, Marianne! Perus-suomalaisia tarvitaan! valitettavasti ei adressiasi löytynyt…voisitko tarkistaa…? Tapsa

 2. Teija Arvidsson sanoo:

  Heippa!

  Kyllä adressi löytyy kun klikkaa painiketta NÄYTÄ. Suora linkki löytyy osoitteesta http://www.adressit.com/vanhustensuojelulaki. Kävin jo allekirjoittamassa.

  Kyllähän vanhustensuojelulakia ehdottomasti tarvittaisiin. Eri asia sitten on, miten lakia pystyttäisiin näillä resursseilla toteuttamaan ja toteutumista valvomaan. Vähintään yhtä tarpeellinen se joka tapauksessa on kuin uusi vammaislaki.

  Hyvä lehti muuten tuo Perussuomalainen. Se täytyy vilpittömästi myöntää!

  t. Teija

 3. Silvon Tapsa sanoo:

  Kiitos avustanne! En vain ymmärrä, missä on mätää…
  Blogi-kirjoituksen linkki kyllä tuo osoitteeseen ”adressit.com”, mutta kun painan ”NÄYTÄ”-näppäintä, saan esille sivuluettelon, sisältäen 190 sivua…löydä sieltä sitten!
  Teijan kommentin linkki, antaa vastaukseksi ”Sivua ei voi löytää”…tarkista osoite j.n.e.)
  Katotaas nyt…haluaisin kyllä allekirjoittaa… Tapsa

 4. Silvon Tapsa sanoo:

  Rauha maassa…allekirjoittaminen onnistui! Ei toiminut linkkien kautta, mutta kirjoitin sivu-osoitteen itse. Sen jälkeen kaikki meni hyvin!
  Teijan kommentissa olevassa linkissä, oli se viimeinen piste liikaa…
  Hyvää jatkoa Teille! Terv! Tapsa

 5. Marianne Koivisto sanoo:

  Kiitos Tapsa ja Teija ,minun ei varmaan tarvitsisi enää osoitetta korjata ,mutta korjaan tietenkin.On hienoa ,että muutkin ymmärtävät vanhustemme arvon. Sillä ilman heitä , millainen rakas kotimaamme olisikaan. Toivon ,että muutkin päättäjämme kävisivät vetoomuksen allekirjoittamassa ja täten joutuisivat harkitsemaan tarkasti , missä supistuksia tehdään. Lapset ja vanhukset kansamme heikko osaisimpia. Näpit irti näistä palveluista , jotka ovat välttämättömiä hyvinvointi yhteiskunnassamme . Näihin kajoaminen on osoitus itsekeskeisyyden huipusta.
  Marianne

 6. NORTION LOAN CONSULTANT sanoo:

  Tervetuloa NORTION LOAN CONSULTANT -yritykseen,

  Nortion-lainakonsultti on täällä varmistaaksesi, että saat yrityksellesi parhaan lainan tai maksat laskuja. Vastaa vain muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja täytä ehdot.
  Ota nyt yhteyttä saadaksesi 2,5 prosentin lainan koko lainasta, se on helppoa, nopeaa ja turvattua.

  Yhteystiedot

  Sähköposti: nortionloanconsultant@gmail.com

  Puhelinnumero: +1409 210 4274

  Whatsapp: +14092102 4274 (VAIN TEKSTI)

  Facebook: Nortion-laina

  Instagram: Nortion-lainakonsultti

  Twitter: @nortionloanconsultant

  Laina parhaalla mahdollisella tavalla

Jätä kommentti

css.php