Herätys valtuusto ja virkamiehet

Pitääkö kaikki muutokset tulla lääninhallituksen torujen jälkeen,eikö asioita todellakaan uskota muuten.On ollut jo kauan selvää ,että vanhustemme hoito on ajautumassa kriittiseen tilaan.”Ei meillä täällä Hämeenlinnassa” , ajattelu joutaa jo romukoppaan. Omat vanhuksemme ovat aivan yhtä heikoilla kuin muuallakin maassamme. Ymmärrän hyvin ,että meillä on lama. Kuten jo aiemmin kirjoitin,  emme vanhusten kohdalla ole vielä palauttaneet  edellisenkään laman leikkauksia.Vanhusten,  pienten lasten tai vammaisten etuihin ei saa  koskea. Inhimillisyyttä kehiin nuoret päättäjät. Voipi olla vielä itsellännekin tämä kohtelu edessä. Saatatte huomen aamulla herätä ja huomata , että sairauskohtaus on vienyt teiltä kyvyn puhua tai liikkua. Silloin tiedätte miltä vammaisista ja vanhuksista tuntuu. Vaadin heikompiosaisille inhimillistä kohtelua . Leikkiminen ja pelaaminen toisten ihmisten kohtelulla loputtava nyt.

5 kommenttia artikkeliin “Herätys valtuusto ja virkamiehet”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Tervehdys Marianne!
  Valtion pitäisi korvamerkitä ja sanktioin valvoa, minne vanhuksille tarkoitetut eurot kunnissa menevät.
  Sivistysvaltio muka.
  Kansanedustaja Tarja T. on todellinen asiantuntija tällä alalla.
  Kauhistutti se todellisuus, josta hän puhui tänään. Vanhuksista, jotka ovat niin likaisia, että heillä on matoja, tuodaan terveyskeskukseen..
  Vanhukset tarvitsevat lakia suojakseen.
  Tähän on tultu, kun moraali on ulkoistettu poliittisessa päätöksenteossa.
  T. Riitta

 2. Kuvaavaa mielestäni on ,että kun olen pyytänyt politikkoja allekirjoittamaan adressini vanhustensuojelulain puolesta,sen on allekirjoittanut vain muutama ,joiden tiesinkin välittävän vanhuksista.Jos omatunto rupesi nyt soimaamaan, niin osoite on siis ; http://www.adressit.com/vanhustensuojelulaki

 3. Heikki Koskela sanoo:

  Hei Marianne!
  Vanhusten asema ei parane adresseilla, eikä vanhusten hoidon nykytila ole kenenkään pahansuopaisuutta. Puute on rahasta, ja veronmaksajilla sitä on. Reippaasti vain Persutkin veroja korottamaan (vähintäin pari pinnaa).
  Terv. Hessu K.

 4. Riitta Nyqvist sanoo:

  Tervehdys Heikki!
  Minusta on hieno juttu, että kansalaiset osoittavat aktiivisuutta myös adressien muodossa.
  Harvoin niihin osallistun, mutta tähän olin valmis kirjoittamaan nimeni. On näköjään ko. lakikin viritteillä vihdoinkin.
  Lasten päivähoidossakin on tietyt kriteerit, jotka on hyvä saada ko. lain puitteissa vanhuksille.
  Toinen asia on raha, sitä tosiaankin on,
  mutta kyse onkin arvoista, mihin rahaa on käytetty.
  Pahansuopaisuudesta en tiedä, mutta välinpitämättömyys on minusta rikos.
  Viime lamassa vanhusten puolella kävi leikkuri, joka tuntuu vieläkin.Vaikka tässä välillä oli hyvät ajat, ei sitä vanhushoidon puolella näkynyt.
  T. Riitta

 5. Hei Heikki ,haluaisin tuoda julki joitakin tosiasioita.Ensinnäkin adressi on yksin minun yritykseni huutaa apua vanhusten puolesta,se ei ole mitenkään yhteydessä Perussuomalaisuuteeni.Toiseksi suhtautumisesi asiaan on täysin tyypillinen ,jos ei kukaan yritäkään tehdä mitään on tilanne entistäkin surullisempi. Nimen kirjoittaminen adressiin ei todellakaan ole kenenkään pussista pois ,siis mikset käy kirjoittamassa VOIHAN OLLA ,ETTÄ SE SITTENKIN VOISI EDISTÄÄ ASIAA.Olin tosi iloinen kun kuulin uutisissa ,että lain puolesta puhuvat jo muutamat kansanedustajatkin,jihuu.

Jätä kommentti

css.php