Elmeri se taas täällä

Heippa taas ystävät . Kovasti on minuakin koskettanut tuo vanhus juttu , kyllä meitä koiriakin jotkut syrjivät vanhoina ,ei se ole kivaa . No , ne asiat kuuluvat emännälle , minä vaan nautiskelen syksystä ja ruusunmarjoista . Ette usko miten hyviä ne on puskasta suoraan suuhun poimittuina , jam . Ne antavat paljon puhtia ja jaksan juoksuttaa noita koira kavereitani ja miksei välillä tota emänttäänikin . Emäntä kyllä varoittelee , että niistä oksista  voi saada piikin suuhun , mutta kyllä minä poika osaan . Sitten olen keksinyt ihan uuden kujeen . Tuon pihalta ,jonkun puunkappaleen ja heitän sen ensin emännän jalkoihin ja sitten menen istumaan ”koiranruoka kaapin” eteen . Emäntä menee halpaan joka kerta ja saan pienen herkkupalan , kyllä se on helposti höynäytettävissä . Siihen halpaan se ei kuitenkaan mene , että antaisi samasta kepistä kaksi kertaa . Olen kyllä sitäkin yrittänyt , vaikka kuinka paiskon sitä keppiä uudestaan , niin e3i tule toista herkkua . Sitten lähden hakemaan uutta , mujtta matkalla usein unohdan mitä olin tekemässä ja jään leikkimään ulos . Voi kauhea , en kai vaan ole tulossa höperöksi ? Heippa taas ensi kertaan ja hyvää  ruusunmarjaista syksyä

Jätä kommentti

css.php