Koiravieraita

08062007(003).jpgMeillä oli koiravieras Tuusulasta.Sen nimi on Miska ja se on kuulemma sekarotuinen, sanoi emäntä. Minusta se kyllä haisi ihan samanlaiselta kuin muutkin koirat, jotta eipä tuolla asialla sitten mielestäni ollut merkitystä. Pieni se oli reppana, ei oikein koiran kokoinen minun mielestäni, mutta kyllä sillä energiaa riitti. Kokoajan se jakso olla meidän Vickyn kimpussa ja hermostutti Vickyn ihan täysin. Vicky kun on narttu ja tää Miska on leikkaamaton uros. Ei siitä kyllä tositoimiin ole, se on jo nähty.

Miskan emäntä oli hakemassa toista koiraa jostakin, siis Miska oli niinku päivähoidossa meillä. Se on ihan kivaa kun tulee joskus vieraisille, mutta oltiin kyllä kaikki illalla aika väsyneitä. Nähtiin me se uusi pentukin ja se vasta pieni oli. Villakoira Otto on sen nimi. Sekin tulee varmaan meille käymään ensi kesänä, kun on hieman kasvanut.

On se kiva saada uusia ystäviä, mutta on tääll’ maalla kivaa oman porukankin kanssa. Kyllä täällä touhua riittää ilman vieraitakin. Ensi viikonloppuna tulee taas emännän poika vaimoineen ja ne tykkää heitää palloa meidän kanssa,se on mukavaa.Eipä tässä taas muuta. Pepiltä ja Vickyltä terveiset. Elmeri       PS. kuva yllä on minusta pentuna

Jätä kommentti

css.php