Mielettömän siniset silmät vaiko …?

Mihin on Suomi joutumassa? Itänaapurit ostavat maatamme, pala kerrallaan. Pestäänkö Venäjän mafiarahoja suomalaisten tonttien ostoilla. Rekisteriä ostajista ei ole,jos ostaja on osakeyhtiö. Jokainenhan tietää miten helppo OY on perustaa. Ei tunnu huolestuttavan ministereitä eikä paljon muitakaan. Onko suhtautuminen tyhmyyttä vai sinisilmäisyyttä, aivan sataprosenttisesti jompaa kumpaa.

Sitten seuraavaksi Kreikan tukeminen, kuka on antanut hallituksellemme tällaisen älynväläyksen, että Suomen on annettava lainaa Kreikalle. Antakoot ne ,joilla on siihen oikeasti varaa. Otamme LAINAA toisille, vaan emme itsellemme. Komissaarimme kertoi, ettei Espanja tule tarvitsemaan seuraavaksi lainojamme, uskokoon ken on yhtä sinisilmäinen tai…?

Luvat ydinlaitosten rakentamiseksi sitten? Eikö nyt olisi voitu tyytyä yhteen lupaan ja otettua asia kerrallaan. Ei kukaan pysty lupaamaan, että ydinjätteen säilöminen maanuumenissa on varmasti turvallista. Tässäkin tapahtuma ketjussa oli taas lobbaajat ja päättäjät menneet sekaisin. Ei muka ollut väittävät asianomaiset. Uskokoon ken on sinisilmäinen tai …?

Suuria asioita yhden hallituksen tekosiksi. Jos ja kun nämä asiat lyödään suomalaisten maksettaviksi, tavalla tai toisella, kuka ottaa vastuun? Veikkaanpa, että se EI ole nykyisen hallituksen ministereistä yksikään. Kun syytöksiä heille sitten tulemme esittämään, niin taitaa dementtia olla hallituksen läpikäyvä viirus. Ovatko he siis vain sinisilmäisiä vai…?

Aikaa hallituksen vaihtumiseen on onneksi vain  vuosi, eihän se enää mitään suurta mokaa ehdi tekemään. Vai ehtiikö, tahdon uskoa ettei ehdi. Olenko siis sinisilmäinen vaiko…? Aika näyttää. Syvästi huolestunut Marianne

PS.Muistattehan vanhuksianne muulloinkin kuin tulevana äitienpäivänä.

 

5 kommenttia artikkeliin “Mielettömän siniset silmät vaiko …?”
 1. Irma Taavela sanoo:

  Terve Marianne

  On kyllä kaikkien aikojen ”a-pina orkesteri ” maamme asioista päättämässä.
  Mitä tulee Kreikan rahoittamiseen, niin osa siellä lakkoilevista on sitä mieltä, ettei heidän maalleen tulisi myöntää lainapakettia, ainakaan nykyisillä ehdoilla. Tarkoituksena on nyt kaikkein köyhimpien etujen leikkaaminen, jotka eivät ole kummoisia maamme propagandamedian syöttämästä tiedosta huolimatta. Kreikkalaisten tavisten kk-palkka on paljon alle tuhat euroa kuukaudessa ja hintataso eurooppalaista keskitasoa. Näillä suunnitelluilla lainarahoilla pelastetaan vain pankit ja maan kerma.

  Olisiko syytä laittaa kuntoon ongelman ydin ja rahan antamisen ehdoiksi asettaa veronkierron ja harmaan talouden kuntoon saattamista, verotuksen uudistamista ja eliitin etujen leikkausta ym. Kirkkoa ei kreikassa veroteta ja niitä pystyvät välttelemään monet muutkin tahot kuten suuret yritykset. Pankkien toimintaa on myös erityisesti syytä puuttua, koska se on jälleen kaiken takana.

  T. Irma

 2. ritva sanoo:

  Hei hyvät naiset Marianne ja Irma !
  Ehdottaisin 50% tyhmyyttä 30%sinisilmäisyyttä ja loput välinpitämättömyyttä. Meillä Suomessa ei ole vielä ollut sellaisia johtajia, millään teollisuuden alalla lukuunottamatta yksityis yrittäjiä, jotka kantaisivat todellista vastuuta. Suurteollisuuden johtajat ovat keulakuvia ja he seisovat yritystensa edessä komeiden titteliensä turvin, mutta todellisen vastuun kantavat työntekijät. Tämä ydinvoimasta ja sen käytöstä, ministerit ja kansanedustajat syövät heidän kädestään mutta eivät tiedä mitä tekevät.
  Roomalaiset sanoivat muinoin, että kreikkalaisten kalenterissa ei ole kuukauden ensimmäistä päivää, koska se on velanmaksun päivä, siis sanokaa hyvästit rahoillenne suomalaiset, joudumme”lainaamaan” heille.
  terv.Ritva

 3. S II sanoo:

  Hei Marianne!
  Viittauksesi itänaapurien maanhankitaan ei ole suinkaan uutta ja ihmeellistä. ”Rakas” naapurimme on harrastanut erinnäisiä selvityksiä mm. entisen Sirola-opiston ”opiskelijoiden” avulla jo tai vielä, miltä kantilta asiaa katsoo, 80-90-lukujen taiteessa. Tavoitteena näillä nk. opiskelijoilla oli kartoittaa eräiden ihmisten kodit ja perheet, jos jossain vaiheessa olisi tarvetta eliminointiin…Kuulin viime kuussa, että tilanne ei ole muuttunut mitenkään tähän päivään mennessä, vaikka Sirola-opistoa ei enää olekaan. Jokin muu ”opisto” on astunut remmiin.

  Tästäkään ei yleisesti puhuta ja tod. näk. tämäkin viesti vaietaan ja sensuroidaan.
  S kakkonen

 4. Susan Benson sanoo:

  Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus..
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

 5. Davina Claire sanoo:

  Hei; Jos tarvitset lainaa kiireellisesti, hae lainaa Novelty Financesta. Nimeni on Davina Claire, olen Novelty Financen talousjohtaja. Olen huomannut, että yksityishenkilöiden ja yritysten on niin vaikea saada lainaa joko pankeista tai muista rahoituslaitoksista. Yritykseni (Novelty Finance) tarjoaa ja auttaa sinua tarvitsemasi lainan kanssa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: noveltyfinances@gmail.com TAI lähettää viestin WhatsAppiin numerolla +447915601531

  Halusitpa sitten piristää elämäntapaasi tai sinulla on odottamattomia kuluja, NOVELTY FINANCE -laina on se, mitä tarvitset.

  NOVELTY FINANCE on joustava: Tarjoamme sekä pitkäaikaista että lyhytaikaista lainaa sopivalla takaisinmaksuajalla. Voit hakea joko vakuudellista tai vakuudetonta lainaa. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja velkajärjestelylainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi erittäin alhaisella korolla.

  Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
  √ Välitön pääsy varoihin hyväksymisen jälkeen.
  √ Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
  √ Joustavat takaisinmaksuehdot
  √ Mahdollisuus maksaa lainasi takaisin nopeammin
  √ Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
  √ Sinua ei kiirehdi maksamaan lainaa takaisin, saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
  √ Ei piilokuluja

  Kuinka hakea:
  Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
  Yritykset tai yksityishenkilöt, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitsevat lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.

Jätä kommentti

css.php