Kiemunki ja asiakaspalvelu

Mielenkiintoista sanoisin. Hyvä sanoisin. Vihdoinkin sanoisin. Miksen sitten sano? En sano, koska en jaksa enää uskoa.

Sanon kuitenkin, että Iisakki on loistava kirjoittaja, toimittajien paremmasta päästä. Ehkä hän jopa uskoo siihen mitä kirjoittaa, ehkä ei. Kiemungin ja  Kyhkysen keskustelussa HäSa:n palstalla vie Iisakki tällä kertaa voiton, ei asiassa mutta kirjoittelussa.

 Asiakaslähtöisyys on sitä, että kuunnellaan asiakasta, ollaan täysin puolueetomia ja pyritään toimimaan siten, että asiakas poistuu tyytyväisenä. Tämän saavuttamiseen on lähdettävä  miettimään millainen asenne on johtajilla, ja millaisen viestin se antaa omalla käyttäytymisellään.

Ennenkuin aletaan kouluttaa henkilöstöä Hämeenlinnassa, pitää selvittää löytyykö poliittiselta johdolta oikea asenne. Onko sen mielestä asiakas vain sellainen, jonka kukkaro pullottaa vai kuuluuko myös se heikompiosainen tämän strategian piiriin. Tätä kannattaa kunkin päättäjän miettiä hiljaa itsekseen. Onko mökin vanhus samassa arvossa kuin bisnestä pyörittävä liikeihminen, ihmisenä siis ja avun saajana.

On sellaistakin keskustelua liikkeellä, että vastuunkanto on siirtynyt cyberspaciin eli ei löydy enää yhtään vastuunkantajaa, vaan sitä pallotellaan loputtomasti. Onko näin, miettikääpä sitä.

Viimeiseksi, kun sanotaan, että täytyy nähdä kokonaisuus eikä takertua pikkuasioihin(tämä lähinnä investoinneissa,ei pidä takertua valtuustossa muutaman sadan euron investointeihin), ehkä onkin  näin. Haluan kuitenkin muistuttaa vanhasta loistavasta sanonnnasta:” Pienistä puroista syntyy valtameri.” Huolehditaan siis myös niistä puroista, niin valtamerikin pysyy puhtaana. Nähtäväksi jää kuuluuko Iisakin tämän päivän vastaus Kyhkyselle ”Iisakin valittuihin selityksiin”, ”Iisakin toteutumattomiin lupauksiin” vai ”Kaupungin hallituksen toteutuvaan strategiaan”. Me kuntalaiset pidämme korvamme auki ja kuuntelemme. Lisäksi pidämme myös silmämme auki ja katselemme toteutuvatko lupaukset. Jotta tällaista tänään Koiviston muijalta 

2 kommenttia artikkeliin “Kiemunki ja asiakaspalvelu”
 1. Leo Leppänen sanoo:

  Moro!

  Hieman ihmettelin Kyhkysen purkausta Hämeen Sanomien yleisönosastolla. Ehkä kirjoituksessa olikin perimmiltään kysymys politiikan tekemisestä. Käsitin Kiemungin heiton blogini keskusteluissa hyväntahtoiseksi murjaisuksi, siis huumoriksi. Kyhkynen on varmaan tosikko? Jos ei, niin ainakin kaksoisagentti.

 2. Susan Benson sanoo:

  Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti..

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

Jätä kommentti

css.php