Kiitos myllykirjeestä, Iisakki!

Tulipahan korkeantason moitteet tänään ViikkoUutisissa. Kuten olen jo aiemmin jossain maininnut, ei haukku pure ja kolmen koiran omistajana voin sanoa, ettei se paljoa hetkautakaan.

Toivon kuitenkin vastaisuudessa, että toimittaja-valtuustonpj. tarkistaisi faktat hiukka paremmin. Kyllä olin yhteydessä Satu Ala-Kokkoon varjoasiassa. Ensimmäisen soiton saldo oli tämä: ”En voi luvata mitään kun on tärkeämpiäkin asioita ennen varjoja.” Harmittelin sitten asiaa fb sivustollani, jolloin minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin, että voisiko pieni lehtijuttu auttaa asiaa. Vastasin, että se voisi hyvinkin auttaa. En siis tyrkyttänyt itseäni lehteen, olin vain tyytyväinen varjoasian etenemisestä.

Seuraavaksi soitin Ala-Kokolle ja kerroin, että juttu on tulossa johon hän vastasi,että talonmies on jo mittaillut varjojen koot. Minä siihen, että hienoa, kuinkahan pian ne tulevat? Vastaus oli lievästi sanottuna epämääräinen, joten ilmoitin jatkavani lehtijutun kanssa, että saamme jotain täksi kesäksi, helteetkin kun vielä jatkuivat.

Tarinan todellinen opetus on se, että jos katsoo asioita kuntalaisen ei poliitikon silmin, astuu aina jonkun virkamiehen tai poliittisen johdon aroille varpaille.  Ainoa syy politiikassa olooni on se, että nykyään käsite maalaisjärki on päätöksenteosta kadonnut. En tee  politiikkaa puolueen enkä oman egon takia vaan kansalaisten, niiden pienempienkin vuoksi. Moni voi pitää minua naivina, ihanteideni tähden(vanhuksien ja vammaisten arvostaminen) mutta se ei ole minun murheeni, vaan niiden jotka pitävät itseään muita parempina.  Pitäisikö sinun Iisakki nähdä niiden varjojen ohi, vanhusten todellisuuteen? Ei niiden rikkaiden vanhusten vaan niiden, jotka kuuluvat siihen köyhyysrajan piiriin, heidän eteensä minä töitä teen ja jos se vaatii pyrkimistä eduskuntaan olkoon sitten niin. Pääasia jutussani ei todellakaan olleet varjot ja niiden puute.  Iisakki on taitavana kirjoittajana saanut varjot juttuni pääsisällöksi, ja minut näyttämään siltä etten ymmärrä mistä kaikesta on kyse. Voi Iisakki, suurin osa viikkouutisten lukijoista ymmärsi mistä on kyse eli arvosteluni kaupungin johtoa ja asioiden toimimattomuutta ja arvomaailman köyhyyttä kohtaan. Jutun otsikossa oli tämä myös mainittu. Taisi kirjoitukseni kolahtaa pahemman kerran sen verran rajut arvostelut sain. Iisakilla toki on oikeus kirjoittamiseen, sainpahan nyt kunnian olla yksi Iisakin myllykirjeen saaneista. Yksi asia kirjoituksessa meni kyllä yli hyvän maun, viittaus siihen etten olisi rehellinen. Kaikki minut tuntevat tietävät miten asia on, joten eipä siitä voi juuri sanoa muuta kuin huonosti tutkitut taustatiedot kirjoittajalta, joka on pääammatiltaan toimittaja. 

 Pienten ja arkipäiväisten asioiden hoidosta ja niiden toimivuudesta voi päätellä miten isot asiat ja kokonaisuus on hoidettu, koska kaikki toiminta heijastuu ylhäältä alaspäin juuri sinne ruohonjuuritasolle, missä tätä elämää ja arkea eletään. Ja tarina jatkuu…

3 kommenttia artikkeliin “Kiitos myllykirjeestä, Iisakki!”
 1. Hannu Kärpänen sanoo:

  Tervehdys!
  Jatka vaan Marianne samaan aktiiviseen tahtiin. Tuo Iisakin kipuilu johtuu demarigallupin alamäestä ja siitä, että ihmiset kaipaavat ja arvostavat sitä , mitä demarit ennen tekivät. Sellaista tekevät nyt Perus-Suomalaiset ja jopa keskustaväkikin. Nämä tahot välittävät ihmisten arjesta ja pienistäkin murheista. Olisi se kauheaa ,jos Iisakin filosofia olisi enempi vallalla. Valtuutettuna ei saisi puuttua Mariannen kokoisiin asioihin, saati ,jos olisit kansanedustaja tahi muuten vaan korkeassa asemassa, niin ei oikein mihinkään! Budjettia ja strategiaa vaan! Sosdem soikoon!
  On oikein puhtaaksi viljeltyä koneisto-oppia, tuo Iisakin ahistus. Että järjestelmä hoitaa! Toivottavasti ei kaikki demarit sentään tuota oppia noudata. Ja että sanomaan kuka tekee vaalityötä ja kuka ei! Kuka sen rajan määrittää! Huh huh!

  Kuuntele vaan Marianne ihmisten ääntä. Niin on pian aika demareidenkin tehdä!

  T.HK

 2. Hei Hannu, kiitos viestistäsi. Olenkin aina pitänyt sinua fiksuna miehenä, joka näkee muutakin kuin oman napansa. Olen todellakin, vain tahtonut viedä kuntalaistemme terveisiä perille, ja nämä minun käyntini ovat aina olleet seurausta yhteydenotoista omaisen, tai jonkun muun tahon puolelta. Aion myös jatkossa kuunnella heitä. On kuitenkin mukavaa, että sinä näet mistä on kysymys, ajattelin nimittäin itsekin, että kipuilulla on jotain tekemistä tuon läksytyksen kanssa. Myönnän kyllä astuneeni monille aroille varpaille, mutta joskus niin on vain tehtävä, jotta asioihin saa vauhtia.
  Niin kauan kun olen rehellinen itselleni, arvoilleni ja minun puoleeni kääntyneille, ei mielestäni ole syytä pukeutua tuhkaan. Olen huomioinnut, että sinäkin noudatat samoja arvoja ja saat sille täyden kunnioitukseni. Jatketaan siis kuten ennenkin ja hymyillään kun tavataan.

 3. Susan Benson sanoo:

  Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

Jätä kommentti

css.php