Kaikille heille, vaan ei vahingossakaan meille ?

Taas on rahaa jaossa, Suomi tietenkin siinä mukana. Velkataakka sen kun kasvaa. Näinkö se taas menee.

Tänään oli postilaatikossa viesti veteraaneilta. Pyysivät apua, niinkuin joka vuosi ennen itsenäisyyspäivää. Heitä ei enää ole montaakaan jäljellä(vain 50 000), näitä meidän itsenäisyytemme varmistaneita. Miltähän heistä tuntuu tämä nykymeno, maamme myyminen pala palalta? Ei varmaankaan hyvältä. Miltä mahtaa heistä tuntua kun jaamme rahaa Venäjän lähialueyhteistyöhön, mutta emme pysty huolehtimaan omista veteraaneistamme? Yhteistyön puitteissa naapurimme on jo saanut 300milj.euroa vuosien varrella ja avustaminen jatkuu. Murmanskin alueella maksetaa viittomakielen opiskelua. Se on varmasti heille erinomaisen tärkeää. Ihmettelen kuitenkin sitä, että maa jolla on valtavat omat luonnovarat, tarvitsee meidän apuamme tällaisiin projekteihin. 

Entäpä sitten nämä Euroopan valtiot, joita tuemme saamatta mitään takuita tukemme vastapainoksi. Missä on määrätty, että he menevät omien kansalaistemme edelle? Kun tähän ralliin on lähdetty tukea hakevat vain lisääntyvät, kunnes olemme itsekin tuen hakijoina, ketkä sitten enää pystyvät ojentamaan auttavan kätensä?

Tarvitaanko nykypäättäjille viittomakielen keinoja, jotta he tajuavat lopettaa älyvapaan tukimiljoonien jakamisen( suomalaisten kovalla työllään saadut rahat) vai millä saataisi maalaisjärkeä kaaliin? 

Kreikka ja Irlanti on pakko pelastaa, muuten meidät hukka perii (lama). Tätä vakuuttavat Katainen ja Kiviniemi kuin yhdestä suusta. Pelastaako apu? Siihen tietoon tarvittaisiin oraakkelin kykyjä. Seuraavaksi ehkä Portugali. Siis pakko on, muu ei auta. Onko ollut pakko saada vanhusten asiat kuntoon? Entä omaishoitajien asiat? Miten on suomalaisten mielenterveysongelmien hoito, tuhatmäärin työkykyisiä jää ennenaikaiselle eläkkeelle mielenterveysongelmien vuoksi (riittämättömän avun ja hoidon puutteen vuoksi). Näitä asioita ei ole pakko hoitaa kuntoon, mahdollista olisi.

Entä jos ja kun apua tarvitsee Espanja, se on jo kohtalon kysymys. Silloin on pakkopaita jo niin kireällä, ettei sitä enää saa pois.

Kommentti artikkeliin “Kaikille heille, vaan ei vahingossakaan meille ?”
 1. Susan Benson sanoo:

  Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

Jätä kommentti

css.php